توضیحات
اتیل استات با فرمول شیمیایی C₄H₈O₂، مایعی بیرنگ، فرار و با بوی میوهای دلنشین است که به عنوان یک استر شناخته میشود. این ماده در بسیاری از منابع طبیعی یافت میشود و کاربردهای متنوعی در صنایع مختلف دارد. اتیل استات به طور طبیعی در برخی از میوهها، مانند موز، توت فرنگی و آناناس یافت میشود. همچنین این ماده در برخی از گیاهان، مانند اسطخدوس و گل رز نیز وجود دارد. یکی از محصولات جانبی فرآیند تخمیر برخی از میکروارگانیسمها مانند باکتریها و مخمرها نیز اتیل استات است.
کاربردهای اتیل استات
این ماده کاربردهای بسیار متنوعی در صنایع مختلف دارد. از جمله:
- صنایع آرایشی بهداشتی: از اتیل استات به عنوان رقیق کننده برای لاک ناخن، عطر و سایر محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. همچنین اتیل استات ماده اصلی حلالهای ناخن است که برای پاک کردن لاک ناخن استفاده میشود.
- صنایع دارویی: اتیل استات با گرید دارویی در برخی از داروها به عنوان حلال یا عامل متیل کننده استفاده میشود.
- سایر صنایع: این ماده به دلیل خاصیت حلال قوی خود، در طیف گستردهای از کاربردها، از جمله رقیق کردن رنگها، لاکها و چسبها، تمیز کردن قطعات الکترونیکی و استخراج روغنها و چربیها استفاده میشود.
اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری راجع به این ماده بدانید، میتوانید به مقالهی اتیل استات مراجعه کنید.
برای خرید اتیل استات و دیگر مواد با کیفیت مرغوب و قیمت مناسب به صورت عمده و جزئی میتوانید از طریق سامانه استعلام قیمت با ما در ارتباط باشید تا کارشناسان ما در اسرع وقت به شما پاسخ دهند.

دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.